5 pensat en “TOPONÍMIA EFÍMERA

  1. Renoi, Jesús, quin provocador (en el bon sentit) que estàs fet!
    A la vista d'aquestes imatges, la disjuntiva oronímia/hidronímia esdevé una qüestió gairebé existencial. Què som? On anem? Què fem aquí? Les coses són el que semblen? Semblen el que són? L'únic clar és que indiques a l'inici: tot és efímer. I qui no es consola és perquè no vol.
    J.T.

  2. Els mariners de la Marina (ho sabem pels de Xàbia)li diuen el Gat d'Eivissa als núvols cumulonimbus que es formen sobre les Illes Balears. Toponímia efímera, ben dit a Imatgies, però també recurrent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt