LES FULLES VIVES

Recordeu aquesta foto? Pertany a l’entrada LES FULLES MORTES i marcava la fi de la tardor, tot un procés que vam seguir als arbres del nostre Institut sota el títol de … ES DESPULLA. El codonyer, el til.ler, la figuera, la servera… van anar despullant-se per mostrar-nos la tardor-hivern d’alguns arbres del nostre centre. Ara, tornem amb la Primavera i amb la intenció d’anar vestint els arbres que havíem despullat. Els alumnes d’Imatgies ja n’han començat el seguiment.

Obrim amb el mateix Rourar que va encetar la proposta tardoral, vestit aquest vint-i-vuit d’abril de minúscules fulletes.

Publicacions creat 884

One thought on “LES FULLES VIVES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt