JORNADA D’ATLETISME

El pasat 30 de gener tot l’alumnat de 1r d’ESO i els de 2n de BAT van gaudir d’una divertida jornada d’atletisme celebrada a les pistes de Gaetà Huguet en Castelló.

Els alumnes de 1r, dividits en grups de 5, van participar en diverses proves: llançament de pes, salt de llargada, salt d’alçada, velocitat, resistència i relleus. Els alumnes de 2n de BAT ( optativa Educació Física ) van realitzar el paper de monitors dels grups, indicant-los què havien de fer en cada prova. També eren els jutges encarregats d’anotar els resultats de cada grup. La jornada va discórrer sense cap incidència negativa, en un ambient de camaraderia i esportivitat.

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt