Un somni vora el mar. Comentaris

Volta de Marieta, al riu Montlleó

A mi el llibre m´ha agradat sobretot perquè els llocs que es nomenen al llibre estan prop d´ací i per  què enganyar-nos, això m´agrada. Javi Pérez 2n B

Un somni vora el marm´ha agradat molt perquè ha esta entretingut des del principi fins al final. De vegades, quan portava una estoneta llegint no podia parar perquè volia saber més i més Així que me l´he llegit en molt poc de temps. El recomane Marina Peláez

El llibre ha estat molt divertit i interessant, hi ha aventura i intriga, aconsegueix que et poses en la pell de cadascun dels xiquets. Patricia Alors 2n E

És un llibre divertit i molt recomanable per a gent Jove. Crec que tots alguna vegada hem pensat en fugir a la platja amb els amics una temporada. Joan 2n E

El llibre m´ha agradat perquè relata la bogeria d´uns adolescents, cosa que nosaltres, de vegades, també fem alguna que altra. Un somni vora el mar ens pot fer pensar abans d´aventurar-nos. Álex Izquierdo

 L’alumant de 3r A opina sobre Un somni vora el mar.

El llibre no m’ha agradat gens. No m’ha agradat on transcorre la història (Penyagolosa, Benicàssim). Només m’han agradat els personatges. El capítol que més m’ha agradat ha sigut “Necessitem urgentment un pla” i el que menys “Una dura ascensió. Una llum”. Emiliano Sánchez Tercero. 3r A.


Aquest llibre m’ha agradat una miqueta perquè els protagonistes són una colla de gent de la meua edat que se’n van per ahí tot el dia. La part més intrigant ha sigut quan estan tancats al mas amb el lladre. Enrique Aleixandre Plasencia. 3r A

El llibre m’ha agradat perquè m’he identificat amb els personatges i això m’ha fet reflexionar sobre la gent de la meua edat. Us el recomane. Aroha Montanos Guirao. 3r A 

Pont medieval al Montlleó

El llibre no m’ha resultat atractiu perquè la història que conta no pot passar en la realitat i això fa que no siga del meu gust perquè a mi m’agraden les històries reals. Una de les coses que menys m’ha agradat ha sigut la història del cadàver del militar perquè no té a veure amb la història. El final podria haver estat millor. L’assumpte del segrest el veig poc interessant. Javier Cervera Torrecillas. 3r A

Aquest llibre m’ha paregut molt interessant. És molt divertit i et fa llegir sense parar. La història em pareix molt interessant perquè als protagonistes els passen moltes coses i hi ha situacions d’acció i també de perill i misteri. Aconselle el llibre als meus companys i companyes. Pense que els agradarà. Vicente Falomir Tormos. 3r A

M’agraden més els llibres de detectius però aquest també m’ha agradat perquè trobe una aventura arriscada baixar per un riu amb una barca construïda pels mateixos protagonistes. M’ha agradat molt la part de la construcció de la barca i la baixada pel riu fins que abandonen la barca. Samson Nvafo. 3r A

El llibre m’ha paregut molt divertit però al mateix temps un poc irreal. M’ha agradat perquè la història transcorre en la natura i en pobles de muntanya i perquè apareixen llocs reals com Vistabella, Benicàssim… Tania Ponce. 3r A

No m’ha agradat massa. Em pareix avorrit perquè allarga massa algunes situacions. Sí que m’ha agradat que l’acció passe en llocs que conec i he estat i perquè està bé això d’improvisar una barca i enfrontar-se amb ella als perills del riu. Estaria bé que tinguera una miqueta més d’acció. Cristian Adelin Fuica. 3r A

Recomane el llibre perquè és molt bo. És d’aventures i passen moltes coses. És molt entretingut i a més passa a pobles de les nostres comarques. Us agradarà. Vanesa Mesa Hernández. 3r A

Al començament del llibre vaig pensar que no m’agradaria però després de llegir-lo a classe vaig vore que era interessant. Té emoció, descobriments… i això m’ha cridat l’atenció. També m’ha agradat que els protagonistes siguen jóvens. Sebastian Ioan Cimpean. 3r AMolí dels Ullals, al riu Montlleó

Riu Montlleó, prop d’Atzeneta

Aquest llibre m’ha agradat perquè els xiquets que apareixen al llibre fan coses paregudes a les que fem a l’estiu al meu poble quan estem avorrits. Crec que la Núria és molt valenta en quedar-se amb l’Agustí a la cova quan estava ferit. Jo no m’haguera quedat: no sóc tan valenta. Conrad i Jordi també m’agraden perquè són els que més posen de la seua part. Recomane el llibre a tots els que els agraden les aventures. Lidia Mendoza Romero. 3r A

No m’ha agradat el llibre perquè passen algunes calamitats i alguns dels protagonistes van patir físicament encara que l’aventura és prou divertida. Avel Navalón. 3r A


Recomane aquest llibre perquè les aventures que passen em pareixen molt interessants. Nadia Carolina Teran Vargas. 3r A
No m’ha agradat l’aventura perquè és molt perillosa però m’ha agradat la forma com s’ajuden els uns als altres. Adrián Adelantado Fletes. 3r A.

És una aventura que també m’agradaria fer amb els meus amics tot i que és molt perillosa. El llibre no està malament. El recomane. Marcela Yepes Escobar. 3r A

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt