TEATRE DE VALÈNCIA

Del teatre


Sergiu

 Em  va agradar tot excepte la pluja i l’aire ja que ens molestava a tothom. La primera activitat que vam fer i la que més em va agradar va ser la del teatre. En arribar al centre l’Octubre (El siglo) ens van dir que abans era un espècie de centre comercial i fins i tot es podria comparar amb el Corte Inglés d’avui en dia, també ens van dir que el primer ascensor de València estava ahí, encara que no vam poder pujar en ell. Vam baixar a una petita sala i la guia ens va dir que uns actors farien lectura dramatitzada cosa que mai havia vist.Vaig pensar que seria un poc avorrit perquè  quan van arribar els actors tenien una cara seriosa.

Van a començar amb un que anava d’una mare que es pensava que s’havia despertat tard i al llarg del matí comença a tenir problemes perquè ha d’anar a deixar al seu fill  al cole i anar al treball però al final s’adona que és diumenge. Una altra que van fer és una en  què un xiquet li demana a la seva mare unes sabates pel seu aniversari. La mare fa tot el possible  per aconseguir-les però al final el xiquet canvia d’idea i prefereix una Nintendo DS. Una altraens parlava d’uns pares que intenten resoldre els dubtes de la seva filla petita, però acaben discutint entre ells .En total van ser sis i, en general, em van agradar totes i em va sorprendre veure com de bé interpretaven els dos actors. PierreEl dijous 24 de març vam anar a visitar València. Primer, Jesús i Paco ens van portar a un local on hi havia diverses coses a vore. En primer lloc vam anar a un saló d’actes on Pepa (que ens va fer després la ruta literària) ens va invitar a vore  unes peces de teatre que anaven a representar dos actors. Jo al principi em pensava que l’anaven a reperesentar drets, sense llegir… com un obra de teatre normal i corrent. Doncs no, aquests dos actors  van arribar i es van seure en dos tamborets i, amb un llibre cadascú, van començar a llegir les diferents obres que tenien anotades en aquells llibres. En cada obra feien personatges diferents. La veritat és que em vaig quedar sorpresa perquè ho feien molt bé. De vegades el xic parlava amb una rapidesa inigualable, era fantàstic. I ho feien amb molta gràcia (tots ens vam riure molt). Quan s’acabava un obra deien fosc i donaven lloc a l’altra representació.

Resumint em va agradar molt aquesta representació. Són uns grans artistes. Raquel Cerisuelo 1r Bat-A

Quan vam arribar a València vam a anar a l´Octubre, on ens va portar a una sala d´actes a vore una obra de teatre. Va començar amb les llums fosques i van entrar un home i una dona amb una llibreta cadascun, i es van asseure en els dos tamborets que hi havia. De sobte van començar a fer l´obra i em vaig quedar impacta´t en un moment, per la rapidesa que parlava l´home que feia de narrador en la primera obra. Una de les coses que més em van cridar l´atenció va ser l´expressió dels gestos i la cara que posaven a l´hora de parlar. Van llegir diversos fragment on feien personatges ben diferents… i els representaven de categoria, perfectament, perquè jo, i crec que tots els meus companys, ens imaginàvem l´escena de l´obra que estaven representant, ja que el to de veu que utilitzaven, els gestos, les expressions… ajudaven a comprendre encara més l´obra. Aquesta activitat em va agradar moltíssim perque vaig comprende les diferents obres que van representar i em vaig riure molt, vam fer molt bé la representació els dos. Lluís Pesudo 1r Bat-A

Quan vam anar a València, el primer que vam fer va ser esperar-mos una miqueta per a entrar a vore un obra de teatre. En entrar allí, ens vam seure i de sobte va entrar un home i una dona. Es van seure i van començar a fer l’obra. Va ser molt divertida perquè posaven molt de la seua part per a que fora entretinguda per a nosaltres. Van llegir diferents fragments de textos i en cada un canviaven de personatge. En acabar van dir que els havia agradat que ens haguera agradat a nosaltres i que haguérem rigut molt. Per a mi ha sigut la millor activitat de l’excursió. Ioana Anghelina 1r Bat -A

Publicacions creat 881

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt