Ruta Literària per València


La ruta literària va ser molt bonica perquè ens van informar i ensenyar totes les obres importants antigues de València. Pense que va ser molt apassionant ja que la història m’interessa per a saber el que va passar a la nostra comunitat, una història molt bonica i entretinguda. El primer que ens van ensenyar va ser l’edifici Octubre on ens van fer un tipus de representacions amb històries de diversos autors. Després vam anar a esmorzar i després van anar a veure una exposició de fotografíes on l’autor, per sort, es trobava per València i va ser un plaer que ell mateixa vinguera a explicar-nos tot sobre les seues fotografíes. Quan van acabar de veure l’exposició ens va dur la xica que ens va acompanyar tot el temps fins dalt del tot de l’edifici Octubre, allí ens vam fer fotos molt boniques i ens va llegir un poema prou bonic i fàcil d’entendre i també ens va comentar les vistes que es veien, des d’allí dalt, de tot València.
Quan van acabar ens vam anar a la Llotja on la xica ens va explicar tots els detalls que hi havia allí i el seu significat. A mi, sincerament, em va agradar molt i en va paréixer prou interessant. Després vam anar pels carrers de València i ens vam parar davant de la casa d’un del poetes més importants de València, Jaume Roig, i allí ens va explicar un poc d’història que nosaltres ja havíem estudiat a classe. Després vam anar a una església on la xica ens va llegir un altre poema i ens va explicar coses sobre aquella església. Més tard vam parar a una casa on ens va explicar que era on els cavallers entraven els carros i els seus cavalls i ens va donar molts detalls sobre la porta i el pati de cavallers. Després vam seguir caminant per València fins que vam arribar a una església on Pepa va explicar que estava formada per dos estils diferents, és a dir, que la part de dalt era de l’època gòtica i la de baix era romànica ja que la de dalt acabava en punta i la de baix era mes arrodonida. En aquesta portalada ens va contar per què a la porta hi havia relleus de parelles ja que ens van cridar molt l’atenció. Finalment va llegir el poema d’Ausiàs March “Veles e Vents”, el qual ja havíem treballat a classe. Allí va acabar la nostra ruta literària per València i vam anar a menjar. Alba Maria Esteve Mendoza 1r Bat-A

Cristian


SergiuCristianPublicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt