Primavera Literària 2011

Aquesta setmana (15-04-2011) ens visita Josep-Joan Miralles. L’alumnat ha llegit una de les seues dues novel.les: “Un somni vora el mar” i “Matinada de llops”. Alguns les han llegides totes dues i algun poemeta dels “Hometerra”. A partir d’unes fotos de Vilafamés hem amanit un joc consistent a buscar un peu de foto del llibre que ens parla d’un morisc de 1528. Afegim comentaris de l’alumnat i fotos del riu Montlleó, on s’esdevé l’acció de la primera novel.la… i una carta de la mateixa Núria, personatge real del somni. I tot abocarà en un divendres, ja en portem catorze, amb l’alumnat sobre la gespa…

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt