Carrie

La pel·lícula de Carrie(1976), protagonitzada per Sissy Spacek, tracta sobre una jove adolescent a la que sa mare, una dona molt religiosa i amant de la Biblia, no deixa de fer-li la vida impossible i la culpabilitza de tot el que ocorre. Ella es una jove com totes i tracta de viure la vida el més normal possible a pesar de la mare que té. En l’escola pateix bulling per part dels companys i companyes i li tenen un trampa per a que vaja a una festa… Ella, però, compta amb uns poders que desconeix la gent.
Es una pel·licula basada en la novel·la Carrie escrita per Stephen King. Va ser un gran èxit recaudant 33.8 milions de dolars en la taquilla de EE.UU. Al 2002 van traure a la cartellera una nova versió actualitzada d’aquesta pel·licula que malgrat ser més fidel al text no aporta res novedos.
Gràcies a aquesta pel·licula la actriu Sissy Spacek va ser nominada al Oscar a la millor actriu encara que no el guanyara però el va conseguir l’any 1980 per el seu paper en la pel·licula Quiero ser libre.

Sobre l’opinió d´aquesta pel·licula tinc que dir que em pareix molt bona perquè no es la mena de terror a la que estem acostumats hui en dia, la tipica en la que de tant en tant et dona un ensurt o de eixes que no pots mirar perque t’angoixen. Carrie m’ha paregut una mena de terror suggerit molt interesant i per a molts considerada com la millor pel·licula de terror dels últims anys. (Beatriz Hidalgo)

Publicacions creat 877

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt