FRANKENSTEIN, DIBUIX I MOTS.

L’alumnat de 3r, després de llegir Víctor Frankesnstein, l’obra de Mary Shelley, ha realitzat una sèrie de dibuixos al·lusius a alguns dels fragments que més els han colpit. També han escrit resums de l’argument o retrats dels personatges. Per realitzar aquesta entrada han col·laborat Ximo i Cristina.
Veiem-ne el resultat:

El monstre era una creació de Víctor Frankenstein. Quan Víctor va veure que no era el que esperava el va deixar de costat, es va oblidar d’ell. El monstre es va adonar que ningú l’estimava com a persona, ni tan sols el seu creador. Aleshores va decidir dur a terme una venjança contra Víctor. Primer va matar al seu germà menut, Williams. I tot seguit va fer que acusaren Justine, la criada de la família. Després va anar darrere Clerval, el millor amic de la infància de Víctor Frankenstein. Al cap d’un temps Víctor es va casar amb Elisabeth, la xiqueta orfe que van acollir els seus pares quan ell era menut. La nit de la boda, quan eren a l’hotel, el monstre va entrar a l’habitació per la finestra i va assassinar Elisabeth sense que Víctor poguera impedir-ho. El monstre havia fet tot allò per una simple raó; ell era menyspreat per totes les persones i quan va buscar a Víctor per a que el defensara i creara una parella per a ell, aquest el va rebutjar. Víctor després de les desgràcies que li va causar el monstre va decidir anar a matar-lo encara que li costara la vida. El monstre era molt àgil i intel·ligent i a poc a poc feia que Víctor, mentre el perseguia, anara morint-se. I així va ser, Víctor es va morir en el vaixell del capità Robert Walton i el monstre li va comunicar a aquest que amb la mort de Víctor els seus crims havien aplegat a la fi. Dafne Bariel

Víctor Frankestein crea un monstre. Aquest monstre és bo però quan Frankestein el va vore, es va asustar. El monstre, que va se rebutjat pel seu amo, es va venjar d’ell matant a tota la seua família. En un dels casos, acusen a la serventa de Frankestein de la mort de William. Encà que Víctor sabía que ella era innocent, es va callar. Justin ja era morta. Després d’aquest aconteciment tant desagradable, Víctor anà en busca del monstre per trobar-hi una explicació per a tots els assassinats que havía comés. El monstre li va contar que es sentía rebutjat per tot el món. Frankestein el va voler matar. El monstre va crear una solució, si Víctor feia un altre monstre femení, deixava a tota la família de Víctor en pau. Si no ho feia, mataría a la seua estimada Elisabeth la nit de noces. Quan Víctor estava a punt de crear el monstre, es va arrepentir, aleshores, com el monstre havía dit, va matar Elisabeth la nit de noces. Frankestein tornà a Ginebra pero vore si son pare i Ernest eren vius o morts i va comprovar que eren vius encara. Frankestein va tornar en busca del monstre. No va donar amb ell i es va rendir. Després, al diari de Robert Walton, Víctor Frankestein li explica a Walton con va aplegar fins al seu vaixell, Gemma Camacho

Apassionat pels avanços científics, Frankenstein es muda de Ginebra a Alemanya per a continuar els seus estudis i portar a fi les seues investigacions sobre la vida humana . De caràcter noble, la seua tranquil·litat es veu interrompuda en donar-li vida a un monstre, el qual és el protagonista de la història. Víctor no li fa cas a la seua creació i el monstre com odia tot el món, es revela amb tots. Sobretot amb el seu creador,Víctor, que li ha donat esquena quan mes el necessitava .Víctor viu un mal son amb la venjança del monstre, que va assassinant tots els seus éssers estimats . La seua venjança ve de donar-li una companya i no donar-li les coses que tindria que haver fet com creador que hi és. Alba Díaz Sola

Víctor va nàixer a Ginebra. Quan era menut sa mare va acollir una xiqueta, Elisabeth. Ells es van enamorar. Quan Víctor tenia 17 anys sa mare va morir i ell anà a estudiar a Alemanya. Era molt llest i li agradava saber moltes coses, i això el va portar a crear un monstre. Quan s’adonà del que havia creat s’espantà. Per això Víctor li donà l’espatlla am la seua creació. El monstre, com a venjança, va començar a matar els seus éssers volguts, fins i tot va matar Elisabeth, la dona de Víctor. Ell va voler matar el monstre, i el va perseguir fins al pol nord, on Robert Walton el va rescatar moribund i on Víctor li va contar la història. Javier Jiménez

És un ser, la vida del qual no té sentit en estar a soles i vore que tots el temen. I no hi ha diferència amb el seu creador Víctor Frankenstein; que per por que algú es donara compte que ell ha creat el ser més horrorós del món, li va donar l’espatla. I per tant la criatura, amb set de venjança i de vore al seu creador en la mateixa situació que ell, es va proposar arruinar-li la vida, ja que a més de donar-li l’espatla es va negar a crear-li una companya per no estar més sol. 

Però quan Víctor Frankenstein va faltar ell no es va posar content i acabà sentit pena per ell. La criatura era un ser bo que va aprendre el pitjor sentiment de l’ésser humà , la rancúnia. Ashley

Robert, és una persona que des de xicotet volia fer la seua pròpia aventura. Un dia va decidir fer-ho i així va ser, va mamprendre en el vaixell i es va dirigir cap a la seua aventura.
Estant en el vaixell, li enviava cartes a la seua germana informant de què passava, fins que un dia, va començar a fer un diari, en el que deia que un fet extraordinari va capgirar la vida en el vaixell. Es van trobar a una persona en mig de tot el gel!! Aquella persona, no era una persona qualsevol, era Victor Fankenstein, un jove que anava darrere d’un monstre.
Cada dia que passava Walton sentia més afecte per Victor Frankenstein, l’alimentava, li donava lloc on dormir, i sobretot el cuidava, per al Sr.Walton, Frankenstein era com el seu millor amic. Jose Blàzquez

Està protagonitzat per Robert Walton, que és un explorador que va recorrent el món. Ell tenia pensat anar cap al pol nord. Arribaren a un lloc ple de gel fins que no els permetia avançar. Van trobar a dos homes i un d’ells, Víctor Frankestein, va anar al vaixell. Es trobava molt pàl·lid i molt malament. Víctor, li va contar per què es trobava en aquest lloc. Va començar de quan era xicotet, que li agradava les ciències i els descobriments. Als 17 anys, la seua mare va morir i ell se’n va anar a Alemanya a estudiar. Va aprendre moltíssim amb el propòsit de fer una creació d’un monstre. En realitat ell no volia fer un monstre sinó fer una persona del carrer.

Temps després, a Víctor li van contar que al seu poble havia succeït una desgràcia. Li van dir que el seu germà era mort. El van assassinar. El presumpte assassí deien que era Justine, però Víctor estava convençut que ella era innocent. Víctor, trist, va topetar amb el monstre i van parlar del que havia succeït. El monstre li va dir que el deixaria en pau si li creava una dona per a ell, per a no sentir-se sol. Víctor va pensar molt però la va fer perquè el deixara en pau. Ell sabia que el monstre estava present durant la creació de la seua futura dona però, Víctor es va arrepentir i la va desfer. El monstre, enfadat, li va dir que cauria una desgràcia a tota la seua família, que la nit de noces estaria present per matar Elisabeth. Dies després, el monstre va matar la dona de Víctor. Ell, enfurit, el va voler matar. Va anar a la seua ciutat per comunicar-li al pare el que havia passat i aquest, del disgust, va caure mort. Víctor va perseguir el monstre fins aplegar a la mort de la seua pròpia vida. Va morir al vaixell de Robert Walton. Per despedir-se, el mostre li va dir que ell també moriria. Que aniria darrere d’ell per a morir. Sense ell, el monstre, no era res. Daniel

Víctor Frankestein és un dels protagonistes del llibre, ell és qui crea el monstre. Pateix la rabia del monstre perquè ell li gira l’esquena . Primer mata el seu germà, després al seu pare per ultim a la seua dona. El persegueix pel fred nord i allí troba el vaixell de Robert Walton al qual li conta la història abans de morir. Home de bona educació, ric, de pares aristòcrates. Víctor es nega a fer-li una companya al monstre i ell matà la seua esposa. Ivan Agustí

El monstre diu que es cremara i fuig per la finestra (p.152)

El monstre és un ser creat per Víctor Frankenstein que se sent rebutjat perquè tot el món li té por i el maltracta, ell només vol servir al seu creador i ajudar-lo, però Víctor no l’acceptà, el rebutja com la resta de la gent. El monstre fart de ser apedregat, maltractat i humiliat comença a venjar-se de Víctor. El monstre comença a assassinar a gent que envolta Frankenstein amb l’objectiu que s’adone del que està patint ell. El monstre es troba amb Víctor i li demana que li faça una parella per companyia i per a no ser l’únic de l’espècie en el món. Frankenstein li torna a girar l’esquena i li diu que no. El monstre li diu que l’esperava en la nit de noces i que li arruïnaria la vida. En la lluna de mel el monstre es carrega l’esposa. Víctor agafa tots els diners i les joies que té i emprén una recerca per a matar el monstre. Es dirigeix fins al fred dels pols i li diu a Víctor que no aguantara i que tindria una mort lenta i dolorosa. Quan Víctor es troba a punt de morir troba la seua salvació en un vaixell que el rescata… Yoel Alcaide

He de salvar l’única cosa que em queda

Un experiment realitzat per Frankestein va donar vida a una matèria morta totalment desfigurada. En encendre el doctor l’aparell, aquell ésser va despertar. Víctor, estorat, va deixar el monstre a soles i no el va ajudar en res. El monstre, a soles i sense ajut del seu creador, va decidir dur a terme una venjança en contra de Víctor Frankenstein i tota la seva família. El primer de la llista va ser el seu germà William. Quan el va matar va fer que inculparen Justine d’aquell assassinat que va ser condemnada a mort. Després d’un retrobament entre ell i el seu creador el monstre va demanar-li que li fes una companya, però Víctor va dir que no. Així que el monstre es va enfurir més. El següent va ser Henry Clerval, el millor amic de Víctor Frankenstein. Després d’aquell assassinat el monstre pensant que ell no tenia ningú va voler que Víctor estigués com ell, així que en la nit de noces de Víctor, el monstre va matar Elisabeth. Finalment Víctor i el monstre es van quedar sols i es va enfrontar… Kaoutar Daoudi

El monstre era una creació de Víctor Frankenstein. Quan va veure que no era com pensava es va oblidar d’ell. El monstre es va adonar que ningú el recolzava, ni tan sols el seu creador. Aleshores, va decidir dur a terme una venjança. La seua primera víctima, va ser Williams, el germà menut de Víctor. A Justine, la van culpar per la mort de Williams, perquè ell li va posar el penjoll a la butxaca del seu vestit.La segona víctima, Henry Clerval, el millor amic de Víctor.
El monstre estava fent sentir a Víctor com ell volia, sol. Com quan ell el va abandonar tan sols per la seua aparença, pero no s’havia acabar tot, el monstre no havia acabat. Elisabeth també va morir a mans del monstre, ofegada la seua nit de bodes mentre Víctor estava al passadís. El creador va decidir venjar totes les morts i va perseguir el monstre. L’última vegada que va aparèixer en el libre, va ser quan Víctor es trobava mort en el llit del vaixell de Robert Walton. Maria Navarro

 

Victor Frankenstein era un jove que va decidir anar a estudiar a Ingolsdat on va crear al seu pitjor malson:UN MONSTRE. Després d’haver rebutjat al monstre va rebre una carta on els pares li explicaren que el seu germà havia mort. En tornar va estar en presència del judici a Justine Moritz, sospitosa de l’assassinat de William(el germà).Temps després es va casar amb Elisabeth ,la seua germana adoptiva.

El monstre anava matant tot el que Victor volía, nclús la seua esposa. Victor anà a la caça del monstre fins que va morir i no es va saber res mes del monstre. Alejandro Molina

Robert Walton l’envia una sèrie de cartes a la seua germana en les quals li conta com va el viatge que ha emprés. En una de les cartes li conta que han rescatat un foraster que li diuen Victor Frankestein. El foraster comença a contar la seua historia li diu que és de Ginebra, també li conta a què es dedicaven els seus pares i que a ell i als seus germans els cuidava una dona que li diuen Elisabeth. Victor era un científic que va descobrir com donar-li vida a la matèria morta, durant mesos ho va estar intentant fins que ho va aconseguir. El seu amic Henrry Clerval el va salvar del seu propi monstre que ell havia creat a partir de cadàvers. 

Passat un temps Victor es casa amb Elisabeth, se’n van anar de viatge però ell no estava tranquil per allò que fa temps li va dir el seu monstre i aquella nit el monstre va matar Elisabeth. Després de la mort d’Elisabeth, Victor es va dedicar a perseguir el monstre, fins que un dia el va trobar… Ruben Pons

Hi havia un home anomenat Víctor Franskenstein que era de Ginebra. La seua família era una de les més importants, la mare era filla d’un important comerciat i el pare era polític. Quan va morir el pare d’ella, el pare de Víctor es va encarregar de la mare de Víctor, fins que un dia es casaren, van deixar de treballar i se’n van anar cap a Itàlia, i van tindre un fill, Víctor Frankenstein, qui va tindre una infància meravellosa. Per al seu aniversari els pares li van regalar una germana adoptiva – Elizabeth. Dos anys més tard els pares van tindre un altre fill – Ernest, i es van instal·lar definitivament a la seua ciutat natal. Més tard van tindre un altre germà, Williams.
Els pares volien que la vida de Víctor prenguera un nou rumb. Van decidir anar-se’n a Inglosland per a estudiar a la universitat. Quan estava estudiant, li va agradar una cosa diferent a la que estudiava, fins que li van dir que el seu germà havia mort. En aquell moment, Víctor decideix estudiar en relació amb cadàvers. Va passar un temps, i Víctor va crear un mostre, quan va despertar, Víctor es va espantar d’ell i se’n va anar corrent.
Quan va veure al seu amic Henry per la universitat i li va preguntar si es podia quedar amb ell i acceptà. El monstre es volia venjar d’ell, per no fer un altre monstre, ja que no podia relacionar-se amb ningú. El monstre va començar a venjar-se matant a Williams. Després Victor i Elitzabet es van casar i més tard viatjar a Itàlia, però el monstre els seguia. Quan estaven en l’hotel el monstre va matar a Elitzabeth…Víctor volia venjança i seguir al monstre per tot el nord, Víctor va veure el vaixell del senyor Walton al que li demana que el porte pels mars del nord. Quan estava en el vaixell buscant al monstre pel gel… David Andreu

Elizabeth és la dona de Víctor Frankenstein, el creador del monstre. Elizabeth no sap res del monstre perquè el seu futur home està de viatge encara que no li hi ha eixit molt bé. Arriba el dia en què Víctor Frankenstein es casa amb Elizabeth ja està preparada amb tots els accessoris penjats i …… APAREIX EL MONSTRE La seva història acaba ací, quan el monstre la mata Marta Claramonte


Quan va nàixer el monstre, el seu creador, Víctor, es va espantar. Va començar a córrer i va deixar a la criatura seva abandonada, el monstre se’n va anar d’aquell lloc. El monstre va aprendre a parlar gràcies a una musulmana perquè ella vivia en una casa on li ensenyaven a parlar i al mateix temps van aprendre a parlar els dos. Víctor va tornar on es trobava la seva família i va saber que el seu germà havia mort; era el monstre que volia venjar se dels humans perquè sempre el menyspreaven. Víctor va anar-se’n a capturar el monstre i se’l se va emportar al seu cau i li va dir que, si volia que parara que li creara un monstre com ell. Víctor va acceptar, però al final no la va crear. El monstre li va dir que es trobaria amb ell la nit de noces i va matar la seva noia. Víctor, ja sense res a perdre, va emprendre una batalla que no podia guanyar… Ahmed Ouadi


Publicacions creat 884

One thought on “FRANKENSTEIN, DIBUIX I MOTS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt