ELS TREBALLS I ELS DIES

Els treballs i els dies, revista de l’institut, porta onze anys entre nosaltres i si fullegem aquesta darrera conclourem que gosa d’una salut immillorable. Val a dir que gran part del darrer exemplar respon al treball que han desenvolupat, amb els alumnes de 2nA i l’alumnat de Comunicació Audiovisual de 1r d’ESO, els nostres companys Carmen Ferrete, Carme Nogueira i Javier Méndez. El treball ha consistit a donar a conèixer la història del nostre centre, l’IES Álvaro Falomir. A més d’un recull d’opinions del professorat que en el seu moment també van ser alumnes d’aquest institut, hi ha una entrevista sobre antigues setmanes culturals amb el més veterà dels nostres companys, Ferran Guardiola; una altra amb Jesús Bernat, i una ben especial amb Mª Dolores, la dona de qui també va ser el primer director del centre, Álvaro Falomir.

A banda del paper dinamitzador de Carmen Ferrete i Carme Nogueira per tal que hi col·laboren molts companys i alumnes, cal destacar el treball i el saber artístic del nostre editor: Javier Méndez.  

Publicacions creat 891

2 pensat en “ELS TREBALLS I ELS DIES

  1. Hola! Jo no estic al vostre centre, però us conec a molts,la meua pregunta és:¿com puc aconseguir un exemplar d'aquesta revista? Una abraçada.

  2. Enhorabona a l'alumnat i professorat participant, per la revista d'enguany… és una meravella!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt