RATIO IRRACIONAL

RATIO IRRACIONAL. Amb aquest títol, a més de a l’etiqueta RETALLS, ben bé podríem incloure la present entrada dins l’apartat de Retòrica, com antítesi, paradoxa, oxímoron… perquè tots voldríem que la ratio – el nombre d’alumnes per classe- fóra, com a mínim, ‘racional’. 

Els retalls, que l’especulació financera ha fet possible, no semblen incloure els polítics assessorats per assessors que precisen de tècnics, ni els sous milionaris dels que fan possible l’especulació, ni als directors d’entitats que no existeixen o no funcionen, ni als milers de jornals i comissions dels polítics per ‘vocació’; retallen, això sí, en sanitat i educació. I dins els nostre retalls, a banda de jornals i hores, allò que més mal ens farà, allò que més mal farà a l’alumnat és la RATIO. Fins a 36 a l’ESO i 42 a Batxillerat.

IMATGIES ha volgut mostrar el que suposarà espacialment.

Unes imatges per a la reflexió.

Publicacions creat 891

3 pensat en “RATIO IRRACIONAL

  1. Que podriam esperar d'un president de Govern, espert mundial en "hilillos de plastilina",que cobra durant anys diners que SAP que provenent dels multiples casos de corrupció i que presideix un PPartit infestat de corruptes?
    Será-ell també-un poca vergonya? Qué facil resultava insultar desde l'oposició….!

  2. Lo que va a ir pasando es que los maestros irán perdiendo la ilusión poco a poco y con ella las ganas de enseñar;se ocuparán de mantener las aulas en el orden posible y el tiempo para enseñar irá disminuyendo,así despacio y en silencio,no importará que los temas previstos no se lleguen a estudiar,sólo importará que no se peguen los alumnos,que no se insulten,que no se quiten sus cosas,que no falten al respeto al profesor…y así,poco a poco irá acabando la clase y así otra y otra…pobres estudiantes!!!

  3. Vaig a contar-vos una cosa que va passar en época franquista.

    Va anar un alcalde a visitar l'escola i quan se'n anava, li diu al mestre a cau d'orella: No els ensenyes massa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt