RETALLS, ENCARA

Hi ha gent que pensa que açò dels retalls és novetat d’enguany i que ja està tot pagat. NO, ja som a l’abril i encara no ha aplegat el pagament del 1r quatrimestre. Tampoc ens han arribat els diners dels programes educatius del 2010-2011 ni dels curs actual. A l’Institut fa 14 anys, 14, que patim retalls en l’aulari i gaudim de barracons. La Formació Permanent d’Adults, tan important i necessària en aquests temps d’atur, no disposa de centre propi. El 3r institut s’ha perdut i la Regina Violant segueix als barracons…

Encara, malauradament, queden massa raons per seguir protestant pels retalls.

Dimarts de protesta a la plaça del Nou Ajuntament

  

Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt