AI, LA CENSURA! QUANTA INCULTURA!

Potser haja estat el títol de l’anterior entrada… Amb les presses, estarien en ‘la parra’ i hauran llegit, imatginem,  ‘La… verge es despulla’. I, clar, no s’ho han pensat dues vegades: censura! Així com aquell capellà del Cinema Paradiso que ‘retallava’ els besos i escurçava les pel.lícules, la nostra Conselleria d’Educació ha tingut a bé posar IMATGIES  en la llista de blocs censurables. El servidor (veges tu quin nom!) de la nostra conselleria ja no ens serveix per seguir treballant amb l’alumnat que, diuen, ha de formar-se en un pensament crític. 

Aquest matí, l’alumnat de Valencià: llengua i imatge ha pogut entrar al bloc per veure una més de les pàgines sobre Els arbres de l’Institut que ells mateix apadrinen; també han repassat les fotografies d’ A-MANTES I FLASHADES, i n’han comprovat la resposta que havia tingut la desfilada (més de 400 entrades durant el cap de setmana).

Els seus companys de Valencià: habilitats comunicatives, no han honorat com cal el nom de l’assignatura i no han pogut entrar a Imatgies. 

Bo, era d’esperar que entre les retallades -que tan bé representen les tisores- també volgueren escurçar-nos el pensament. 

Nota: La censura només ha existit un dia, avui (24-01-2012) ja podíem tornar a entrar amb el ‘servidor’

Publicacions creat 891

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt