MÉS COCA-COLA

 

El codi lingüístic està en castellà. En aquest anunci predomina el cinema i el color és el roig perquè  és el color oficial del refresc. Durant tot l’anunci podem veure que no apareix música fins al final, que sona la cançó de Coca-cola per a marcar el moment en el què es veu lel producte. El grafisme que mostra és el tipus de lletra “wide” en les camisetes dels jugadors. Aquest anunci tracta de que el missatge li arribe al receptor a través de xiquets que juguen al futbol, després entren adolescents, després jugadors professionals, i finalment veterans del futbol, explicant així que la Coca-cola ha passat de generació en generació. L’anunci es desdobla en dos plans: Un en el que et convenç per a que compres el producte i l’altre el que ens explica que no  és un producte nou, sinó que ha anat agradant durant moltes generacions Víctor Blanch

Publicacions creat 844

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt