‘Sucietat anònima’

Fem i natura. Beatriz

Som una societat bruta, una ‘sucietat’ podríem dir. Tot i que l’Institut està plagat de papereres dins i fora de les classes, al pati i també al carrer, el fem no troba mai el lloc adient. L’alumnat d’Audiovisuals va realitzar un treball fotogràfic per mostrar-vos allò que veiem tots els dies. Potser la fotografia, fixar la mirada sobre la realitat, ens faça reflexionar una mica i encistellar on toca. Podeu trobar la resta de la mostra dins aquest mateix blog, a ‘Fem al pati’, a ‘febrer’

Publicacions creat 884

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt