Sang Woo

Sang woo i la seva iaia és una pel·lícula que parla sobre la vida d’un xiquet que viu en una gran ciutat amb la seva mare, però per motius de treball s’ha de quedar amb la seva iaia. L’àvia del xiquet viu en un mas en mig del bosc amb altres masos aïllats del mon urbà. és una dona molt vella, sorda, mig cega i, segons el xiquet, bruta.


Sang Woo acostumat a tots els luxes de la cuitat s’ha d’acostumar a l’entorn i les maneres de viure en un espai rural.

Al principi Sang woo no accepta la seva àvia ni les seves costums però amb el temps i amb molta paciència per part de la iaia, Sang woo acabara acceptant aquell món i a la seva àvia fins al punt d’estimar-la molt. (Ángel Alarcón 1r, bat)Sang- Woo i la seua àvia, es una pel.licula dirigida pel director de cine Lee Jeong-hyang, també autor del guió. El gènere d’aquesta pel.licula es dramàtic, es va rodar a Corea del Sud l’any 2002.

Aquesta pel.licula es molt especial perque a penes parlen pero comprens perfectament les expressions i el llenguatge dels personatges. Es molt sentimental i de vegades el caracter de l’àvia dóna un poquet de pena per la seua inocència. (Cristian Sànchez, 1r bat)

Publicacions creat 885

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt