Castelló

El dia 15 de novembre vam anar a Castelló d’excursió amb la classe d’audiovisuals. Vam eixir de l’institut a les 9.20, vam esmorzar a la parada de l’autobús i  vam agafar el bus per a anar cap a Castelló. La primera parada va ser el Museu de Belles Arts, on vam fer diverses fotos. Després vam anar passejant per la ciutat parant-nos on consideràvem necessari fotografiar alguna cosa. La part que més m’agrada de l’assignatura sol ser que ens fixem en molts detalls, coses que mai ens havíem parat a observar, perquè és un lloc conegut per a nosaltres, el nostre entorn, però açò és el que és la fotografía, tenir en compte i fixar-te en coses del que t’envolta com no ho havies fet mai. He aprés moltíssím en poc de temps gràcies a aquesta assignatura, tipus de fotos, tamany, ombres, textures, etc. Hi ha una cosa de la que m’he adonat, i és com a través d’una fotografía és por contar una història. A més, aquell dia vaig descobrir que de veritat m’agradava fer fotos, quan vam entrar a veure una exposició de fotos. M’encantaria tornar a fer una excursió pareguda aquesta, va ser molt divertida i vam aprendre molt. Nerea Hernàndez
El dia 15 de Novembre van anar d’excursió a Castelló.  El motiu va ser anar a Castelló per a visitar dos museus, pero per desgracía es veu que els dilluns estaven tancats. Per la qual cosa vam anar pel centre de Castelló fins al parc Ribalta fent fotos. En arribar vam esmorzar i després vam estar passejant per alli fent fotografía. Després vam  entrar a una sala d’exposicions per a veure’l i tambe fer unes quantes fotos. A la eixida ens vam fer una foto tots junts, pero com al mestre li han robat la camara, un dia d’aquestos en l’institut, no la tenim . Sergiu

El dia 15 de novembre vam eixir d’excursió a Castelló. Pel matí vam fer fotografies per tot arreu. Feiem fotos dels paissatges aplicant allò que havíem aprés a classe. Després vam estar pels carrers del centre i vam esmorzar. Quan vam acabar vam anar caminant fins al Ribalta a fer fotografies del ánecs i de la natura. Vam estar una bella estona alli i vam fer fotos molt boniques. Després vam estar visitant, a la Llotja del Cànem, una exposició de fotografies d’Alejandra Duarte. Belén Morillas
Vam anar per el matí, primer vam fer un recorregunt pels carrers  del centre mentre féiem fotos a tot el que ens cridava l’atenció i “amb eixa naturalitat que ens carcteritza”. Després vam anar al parc Ribalta, vam estar com una hora lluire fent fotos als ànecs, arbres i flora i fauna. Després vam  visitar una exposició d’imatges d’una fotògrafa anomenada Alejandra Duarte. Les fotos eres estranyes però a la vegada boniques i inspiraven moltes coses. Em va agradar molt l’exposició.En resum la excursió va ser molt divertida i vam fer moltes moltes fotos. Miriam Ouskir
El passat  15 de desembre el grup d’audiovisuals, amb Jesus al capdavant, vam fer una excursioneta a Castelló. Vam agafar l’autobús públic i vam anar a donar una volteta molt llarga. Tots portaven la càmera i vam fotografiar tots el llocs on Jesus ens portava. Les millors fotos van ser al passeig Ribalta on la abundant vegetació i els diferents animals, com ànecs i coloms, eren els protagonsites d’unes fotos molt boniques. També vam vore persones major jugant al popular joc de la petanca. Després vam anar a la Llotja del Cànem, on Jesus amb la seva convicció de paraula va demanar si per favor ens deixaven veure l’exposició fotografica de l’autora Alejandra  Duarte. Per finalitzar l’eixida i per fer temps, van anar a un parc d’ací d’Almassora o van posar punt i final a una eixida molt bonica i agotadora. Angel Alarcón

Graffiti 🙂 Nerea
Floretes 😀 NereaBeatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz
Beatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz

Beatriz

L’elipsii

Els pateets ^^

Un altre saltet!

Publicacions creat 884

2 pensat en “Castelló

  1. Bea,
    Molt bé, però cal que descarregues les fotos amb un pes major (entre 600Kb i una mega) Altrament, la qualitat és massa baixa. Compara-ho amb la resta de les fotos que hem penjat fins ara. Fins demà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt