Il.lustracions de “Set línies sota la pluja”, un regal de Cèsar Canós

 

És una gran sort comptar amb amics tan creatius, artistes del disseny i el dibuix… i amants de la literatura. Si en el primer recull de narracions que vam publicar, Del bes i l’absència i altres contes en paper, il·lustràvem tretze narracions amb fotografies nostres, al segon volum, Del camí i la mar…, van ser dibuixos de deu amics els que van acompanyar deu dels contes. Ara ha estat Cèsar Canós, que ja ens havia regalat la portada del primer recull, qui ens ha il·lustrat set narracions d’aquest darrer llibre, Set línies sota la pluja i altres contes en paper, i també ens ha dissenyat una magnífica portada.

Els dibuixos del llibre s’han imprés a una sola tinta, però Cèsar ha tingut a bé fer unes carpetes amb la sèrie sencera amb un color més; es tracta d’il·lustracions digitals per a xerografia. En les reproduccions, cadascuna s’acompanya d’un fragment de la narració. Ara us mostrem aquests dibuixos acolorits que podeu veure en detall en fer-los grans.

 

I diríeu que amb el dibuix la prosa esdevé poesia…

Finalment, us mostre les tres portades: Una aquarel·la de Cèsar que va il·lustrar la del llibre Del bes i l’absència…, el magnífic dibuix acolorit de Paco Membrado que acompanya El Camí i la mar... i aquesta darrera, també de Cèsar, per a Set línies sota la pluja i altres contes en paper. Quina sort tinc!

Si l’interior s’enriqueix amb dibuixos suggerents, la portada mostra diversos mons ornats per simbòlics testets i quatre mots botànics ben estimats: joliblau, nadaletes, boix i savinebre ; meleta!

 

Publicacions creat 881

3 pensat en “Il.lustracions de “Set línies sota la pluja”, un regal de Cèsar Canós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt