LxC A LA JORNADA PEDAGÒGICA POMPEU FABRA

 El dia de Sant Josep, que no era festiu a Catalunya, vam participar en la Jornada Pedagògica sobre Pompeu Fabra a l’Institut d’Estudis Catalans amb la presentació de materials didàctics. “Fabra, un lingüista pel carrer” va ser el títol de la comunicació 
http://xtec.gencat.cat/…/18.-Fabra-Lingueista-pel-carrer.pdf

 Hi explicàvem, en una primera part, el projecte general de “Lingüistes pel carrer”. Després, una més específica sobre Pompeu Fabra que ja incloíem al llibre Lingüistes pel carrer. Estudi i proposta didàctica
Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt