I ARA, LA RÀDIO.

Diu la Constitució a l’article 3, punt 3:  

“La riquesa de les diferents modalitats lingüístiques d’Espanya és un patrimoni cultural que serà objecte d’especial respecte i protecció”


Podeu veure televisions d’arreu del món però no Euskal Telebista, ni la TVG en gàllec, ni la d’Aragó… i encara menys IB3 o TV3 que parlen com tu.

A l’Escola d’Idiomes podeu estudiar xinés, àrab, anglés, alemany, francés…, bellíssimes llengües, però no goseu voler aprendre basc o gàllec, tan espanyoles!

I ara, la ràdio!  
Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, prohibides al País Valencià. 
Sí, també la Carta Magna parla de la llibertat d’expressió, del dret a la informació…

Per què el Tribunal Constitucional no s’esglaia i actua davant aquesta dictadura mediàtica i els continus atacs al compliment de la Constitució que tantes vegades branden?

Que no s’apague la veu!

http://www.catradio.cat/endirecte/

No podem estar-nos de recordar aquells anys en què, d’amagat, sentíem la Pirenaica. Hores d’ara, imagine que alguns faran l’agost tot venent televisions amb accés a internet. L’economia, però, no permet massa alegries. 

Com diu Josep Miquel Bausset tenen ‘ por a la llibertat’
http://opinions.laveupv.com/josep-miquel-bausset/blog/3342/por-a-la-llibertat

Publicacions creat 891

5 pensat en “I ARA, LA RÀDIO.

  1. Assegut tranquil·lament al menjador de ma casa puc, a colp de clic, fer la volta al món per un centenar llarg de canals de televisió del Marroc, d'Itàlia, de Polònia (la de veritat), i de moltes altres entre les quals fins i tot Al-Jazeera i Cubavision. A colp de clic puc escoltar llengües diverses la majoria de les quals ni tan sols sóc capç d'entendre. El govern espanyol, però, ens impediex veure i escoltar televisió i ràdio en la nostra llengua i el govern valencià ens tanca C9 i Ràdio 9. Que no ens vinguen amb excuses tènciques ni econòmiques. Açò només té un nom (potser més d'un) i tots sabem quin és. Què ens passa valencians? Què més ens han de fer per dir PROU? Quan tardarem a dir NO?

  2. Els que manen han decretat el tancament dels mitjans de comunicació públics en la nostra llengua als valencians! Què més ens podran privar per anorrear-nos la identitat?

    Amicsprada, l'Associació d'Amics i Amigues de la Universitat Catalana de Prada, té i mantindrà disponible des d'avui mateix en la seua web ( amicsprada.cat) sengles enllaços a Catalunya Ràdio i TV3 en directe, i més a poc a poc a totes les emissions en català.

    Pretenen la unitat o l'aïllament perquè desapareguem assimilats?

  3. Ja em perdonaràs company però he escrit que si el PP torna a guanyar al País valencià, ja serà per enviar a la merda uns quants. No sé com s'ho poden justificar però em sembla que és un cas de genocidi lingüístic paradigmàtic. L'altre dia vaig veure un programa de TV sobre Guinea equatorial i per a la meva sorpresa, vaig veure que tothom parlava en castellà, fins i tot el mateixos guineans entre ells. Quina política lingüística devia fer el govern espanyol a Guinea? La mateixa que al P.V. Estic tan emprenyat que no puc ni escriure. Va, endavant sempre.

  4. Se terminaron las noches escuchando a Pere Escobar, se terminaron las charlas de Monica Terribas ,se acabaron los comentarios de Ricard Torquemada, las transmisiones de Puyal,Carme Lluveras y Antoni Bassas ………Cuando era mas joven escuchaba muchas veces ´[ Llastima de gallina ] . Cuanta razon tenian ….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt