One thought on “PRIMAVERA VALENCIANA

  1. Hola, he trobat el vostre blog per casualitat i m'agrada moltíssim, veig que el vostre institut seu esta currant molt en el tema de la motivació del alumnat. Jo soc un noi que estic entrant ara nou-ment en el tema dels blogs, me posat mans a l'obra amb aquest orgasmofthe21stcentury.blogspot.com/ , espere que com axó es un blog d'un institut la gent veja aquest link i comente, perquè crec que axó és un tema molt interessant per als jóvens dels instituts.

    Moltes gracies i que el vostre institut segueixi produint entrades tant bones com les que hi han.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt