A LA PLAÇA DEL BOTÀNIC CALDUCH

Calduch, kalduk, com Kim Ki-Duk, i no kaldutx com darrerament ens toca sentir. Penseu que abans de la normativització, hom escrivia groch i porch i encara no hi havia el cotxe esportiu. Ens han quedat un seguit de cognoms com Calduch o Pitarch que pronunciarem com puc i arc, com groc i porc.

El botànic Manuel Calduch i Almela fou l’apotecari del Raval durant dècades, una institució almassorina, home intel.ligent i irònic, amant de la nostra llengua quan els sabuts es decantaven pel castellà. Si voleu saber-ne més coses podeu acudir a la Gran Enciclopèdia Catalana, a la Viquipèdia i també al butlletí de La Vila-roja.

L’alumnat d’Imatgies s’ha arrimat a la plaça i n’ha copsat el groc dels ginkgos que l’ombregen i les toves d’aquesta plaça de l’arquitecte almassorí Fernando Zaragoza.
Hi trobarem fotos de Laura, Tamara, Belén, Sara Segura i Sara Kedar, Javi Llop, Beatriz, Javi Alarcón, Amanda, Víctor, Jaime …

FOTOS DE JAIME MUÑOZ

FOTOS DE JAVI ALARCÓN

FOTOS DE VÍCTOR BLANCH

FOTOS DE LAURA MONTALBAN

FOTOS DE TAMARA GÓMEZ

FOTOS DE SARA KEDAR

FOTOS DE SARA SEGURA

FOTOS DE JAVI LLOP

FOTOS DE BEATRIZ HIDALGO

FOTOS DE BELÉN MORILLAS

FOTOS D’AMANDA

Publicacions creat 880

One thought on “A LA PLAÇA DEL BOTÀNIC CALDUCH

  1. fELICITATS A AQUEST BLOG PER L'ANY CUMPLIT,ÉS COM UN "BLOC" ON SEMPRE TROBES ALLÓ QUE ÉS DIFERENT I CRIDA L'ATENCIÓ,A MÉS A MÉS,SEMPRE DEPRENS I ÉS UN PLAER LLEGIR-LO….GRÀCIES ALS QUE HO FAN POSSIBLE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt