EIXIDA ALMASSORA

Durant el primer trimestre vam eixir per Almassora. Des de l’institut vam anar pel carreró de l’Estret , al costat del carrer Sant Jaume . Alhora que anavem caminant Jesús ens explicava les diferents fotografies que podíem fer contemplant aquell paisatge de palmeres, horts i aquelles alqueries antigues. En arribar a l’alqueria del Pintor, que es trova per la Vila, prop del campanar,  vam aprofitar molt bé el sol que feia i sobretot eixa parra verge que encara no s’havia caigut per l’entrada de l’hivern. Aquelles fulles penjaven del sostre i quedava un paisatge preciós.
Vam fer tres grups i ens vam repartir, uns en l’alqueria, els altres per l’hort i els altres per un descampat. En l’espai de l’alqueria vam fer unes fotografies precioses aprofitant la  parra de fulles verdoses amb el contrast de la paret blanca i eixe sol tant esmorteït que feia encara mes precioses les fotografies perquè la tela que hi havia al sostre no deixava pasar del tot la llum. Per l’hort vam aprofitar aquells  terongers carregats de fruita de colors diversos i al descampat vam aprofitar les ombres que teníem i la vista del campanar d’Almassora .
Quan ens anàvem vam fer mes fotografies pel poble.
En conclusió una eixida que ens va servir per practicar les diferents formes de fotografia que coneixem.OhhhhEl Campanar
Publicacions creat 879

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats

Començar a escriure un terme de cerca al damunt i premeu enter per a la cerca. Premeu ESC per cancel·lar.

Tornar A Dalt